Hjælp til jernbanesikkerhed? Kontakt os på mail eller tlf.

LinkedIn

Sr-arbejdsleder Kontakt daglig leder

Maria Arenshøj

Ring på tlf. 22 15 60 36

Tlf. er døgnåben

Mail: maria@srsikkerhed.dk

 

SR1 arbejdsleder, sporspærringsleder med rangerlederkvalifikationer, rangerleder, sportekniker og "skriver" samt virksomhedsuddanner af SR1-arbejdsledere.

Tilbudsgivning

Jernbanesikkerhedsplaner til arbejde i SR og ORF

Sporspærringer til SR og ORF

LinkedIn

Sr-arbejdsleder Kontakt direktør

Henrik Andersen

Ring på tlf. 60 19 28 10

Mail: dj@srsikkerhed.dk

 

 

SR1 arbejdsleder, sporspærringsleder med rangerlederkvalifikationer, rangerleder, sporsagkyndig, virksomhedsuddanner af SR1-arbejdsledere.

Jernbanesikkerhedsansvarlig

Hastighedsnedsættelser til SR og ORF

Jernbanesikkerhedsplaner til SR og ORF

Sporspærringer til SR og ORF

jernbanesikkerhed ved arbejde på og ved banen

For at kunne hjælpe dig bedst muligt med dit arbejde på eller ved banen mht. at lave jernbanesikkerhedsplaner og sporspærringer, tilbyder vi samlede pakker, hvor alt omkring jernbanesikkerhed på projektet samt SR ydelser er inkluderet. Vi tager ud og besigtiger arbejdsområdet og kan herefter fortælle dig, hvad du skal bruge til lige præcis din opgave og hvordan det jernbanesikkerhedsmæssigt bedst løses.

Det er af meget stor vigtighed, at SR Sikkerhed får adgang til alle relevante dokumenter og andre oplysninger omkring arbejdet der skal udføres.

Det sparer både tid og penge, hvis forarbejdet er gjort ordentligt!

Hvem er SR Sikkerhed?

SR Sikkerhed Jernbanesikkerhed - SR arbejdsleder - rangerleder - sporspærringsleder til banearbejde i SR og ORF

SR Sikkerhed er DS 21001 certificeret og er specialiseret i jernbanesikkerhed. SR Sikkerhed er godkendt entreprenør til at levere jernbanesikkerhedsmæssige ydelser på Banedanmark, Arriva og DSBs områder.

SR Sikkerhed har til huse i Randers og har eksisteret siden 2011. SR Sikkerhed arbejder i hele Danmark.
Vi kan hjælpe dig med jernbanesikkerhed og SR / ORF personale i forbindelse med diverse projekter på og ved banen. Ring eller skriv gerne til os.

SR Sikkerhed kan hjælpe med flg. indenfor jernbanesikkerhed:

Jernbanesikkerhedsplaner både til SR og ORF  transitionsområder, sporspærringer, instruktion af arbejdshold enten med jernbanesikkerhedsinstruktion eller med jernbanesikkerhedsplan, sporteknik, SR-arbejdsleder 2 / banevagt / vagtpost, SR 2 rangerleder, SR-arbejdsleder 1, sporspærringsleder med rangerlederkvalifikationer ORF, rangerområdeleder ORF, jernbanearbejdsleder ORF.